Accountmanager Opleidingsbedrijf IW Zuid-Oost (32-38 uur)

Ben jij een strategische denker met een passie voor sales en de installatiebranche? Wil jij een sleutelrol spelen in de energietransitie en het verduurzamen van onze leefomgeving? Dan is deze functie perfect voor jou!

De installatiebranche is booming, gedreven door de toenemende vraag naar duurzame systemen zoals zonnepanelen, warmtepompen en slimme energieoplossingen. Dit biedt enorme kansen voor zowel bedrijven als professionals. Als Strategisch Accountmanager verbind jij bedrijven in de installatiebranche met de toekomst. Je werkt in een dynamische sector waar innovatie en groei hand in hand gaan, en jij bent de schakel die bedrijven helpt om via opleidingen en trainingen toekomstbestendig te worden.

Wat ga je doen?
In deze veelzijdige en uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van zakelijke relaties in de installatiebranche. Jij overtuigt bedrijven van de waarde van onze opleidingen en zorgt ervoor dat ze hun opleidingsbehoeften bij ons neerleggen. Je hebt een neus voor kansen en vertaalt deze naar opleidingsprogramma’s die perfect aansluiten op de marktvraag. Je rapporteert hierover rechtstreeks aan de directeur.

Relatiebeheer: Je bouwt actief aan ons netwerk en onderhoudt duurzame relaties met bedrijven in de installatiebranche.

Commerciële groei: Met jouw overtuigingskracht zorg je voor de promotie en verkoop van onze opleidingen en cursussen, zoals BBL- en BOL-trajecten.

Marktkansen benutten: Je vertaalt de opleidingsbehoeften van bedrijven naar passende programma’s en vacatures, en draagt actief bij aan het ontwikkelen van nieuwe opleidingen.

Strategisch meedenken: Je hebt een cruciale rol in het bepalen van onze lange-termijnstrategie om onze marktpositie te versterken.

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Commerciële ervaring, bij voorkeur in de installatiebranche of technische opleidingen.
  • Sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.
  • Zelfstandig, resultaatgericht en een scherp oog voor kansen in de markt.
  • In het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

  • Een functie voor 32-38uur per week
  • Salaris: schaal 11 (CAO Technisch Installatiebedrijf), passend bij jouw ervaring en kwaliteiten.
  • De kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de energietransitie en verduurzaming van Nederland.
  • Actieve rol in de groei en innovatie van ons opleidingsinstituut.

Wil jij jouw commerciële talent inzetten om de installatiebranche verder te ontwikkelen? Solliciteer dan nu en bouw mee aan de toekomst van duurzame techniek en innovatie!

Geïnteresseerd?
Wij hebben de werving uitbesteed aan Flexpool Installatietechniek. Stuur een korte motivatie met jouw cv voor 11 november naar Pascale Linck, Flexpool Installatietechniek, pascale@flexpoolzuidoost.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jack van Boxmeer, directeur IW Zuid-Oost, via tel. 06-53489520.

Informatie

Locatie
Roermond
Richting
Staf
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32-38 uur
Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development